Hétfőtől újra nyitva a könyvtár!

A nyár még forró, mi azonban már augusztus 14-én reggel 9 órától a megszokott nyitva tartással várjuk olvasóinkat.

A régi, szívünknek kedves környezetben mindenki nyugodtan készülhet fel az új akadémiai évre, nyomtatott könyv- és folyóirat-gyűjteményünkkel, online adatbázisainkkal és könyvtárközi kölcsönzési szolgáltatásainkkal biztosítjuk a kutatáshoz szükséges szakirodalmat.

Felüdülésre és a szellemi táplálékon túli feltöltődésre augusztus 21-től új büfénkben nyílik majd lehetőség, addig is érdemes gondoskodni kinek-kinek személyre szabott üzemanyagról.

II. emeleti digitális dolgozószobánk, olvasóink kényelmét növelendő, leköltözött a folyóirat-olvasóterem szakkatalógus termébe, ahol az elektronikus és nyomtatott források együttes használata így gördülékenyebbé válik. Az olvasóteremben immár két feltöltőkártyás multifunkcionális másológép (szkenner, fénymásoló, nyomtató) és egy készpénzes fénymásoló vehető igénybe.

Új tagjainkat, tagságukat hosszabbító régi olvasóinkat nyár végi beiratkozási kedvezménnyel várjuk, augusztus 14-től szeptember 1-ig 30%-kal kevesebbért iratkozhatnak be könyvtárunkba azok, akik érvényes olvasójeggyel rendelkeznek az Országos Idegennyelvű Könyvtárba.

További kellemes nyári pihenést kívánunk azoknak, akik még tehetik,
hétfőtől pedig várunk szeretettel és felkészülten mindenkit,
aki már türelmetlenül várja, hogy újra munkához láthasson.