Kutatás otthonról? Virtuális olvasójegy!

Azoknak, akik távol laknak.
Azoknak, akik nehezen mozognak.
Azoknak, akik nehezen mozdulnak ki .
Azoknak, akik szívesebben mozognak az online térben.

Kitaláltuk a virtuális olvasójegyet!

Ki használhatja?

Megvásárolhatja bárki, aki elmúlt 18 éves és rendelkezik magyarországi állandó lakcímmel.

Azoknak javasoljuk, akik személyesen egyelőre nem keresnék fel könyvtárunkat, de szívesen használnák a nálunk hozzáférhető elektronikus forrásokat, vagy esetenként szükségük volna egy-egy cikk, könyvrészlet másolatára.

Mire használható?

  • előfizetéses, eduID logóval jelölt, online adatbázisaink elérésére
  • letöltés kérhető azokból az előfizetéses online adatbázisainkból, amelyek nem érhetőek el eduID-val
  • elektronikus másolatok kérhetők törzsgyűjteménybe tartozó dokumentumainkról (legfeljebb havi 50 felvétel erejéig, a másolatokra vonatkozó szerzői jogi szabályok figyelembe vételével)

A virtuális olvasójegy a könyvtár helyben használatára, kölcsönzésre és könyvtárközi kölcsönzésre nem jogosít, de a beiratkozási díj különbözetének megfizetésével bármikor átváltható más típusú olvasójegyre.

Hogyan juthat hozzá?

Ennek az űrlapnak a kitöltésével, a beiratkozási díjat pedig banki átutalással lehet kifizetni. Az adatok beérkezése után információs e-mailt küldünk az űrlapon megadott címre.

Mennyibe kerül?

Most bevezető áron, 2 500 forintért hozzájuthat a legrangosabb tudományos folyóiratok cikkeihez, könyvekhez, sőt, kérhet letöltést, szkennelést is, ami szintén benne van az árban. A virtuális olvasójegy egy évre váltható.

Ön virtuálisan jön – mi valóban várjuk!